4,8 • Hervorragend
  • Cea mai mare selecție de biciclete din Europa
  • Numai vânzătorii certificați
  • Protecția cumpărătorilor
  • Finanțare
Cea mai mare selecție de biciclete din Europa
Numai vânzătorii certificați
Protecția cumpărătorilor
Finanțare
Drumuri și pietriș Biciclete de munte Recondiționat
Ajutor

Deveniți un dealer V2

DEVENI COMERCIANT:IN BUYCYCLE Expuneți-vă bicicletele sport în toată Europa și beneficiați de vânzări ușoare, rapide și sigure pe piața noastră online. Alăturați-vă rețelei noastre internaționale și începeți să vindeți astăzi. Înregistrați-vă acum gratuit Descoperiți beneficiile dvs. Acoperire internațională Vă traducem anunțurile în 19 limbi. Bicicletele dvs. vor ajunge la peste 5 milioane de motocicliști pe buycycle.

Descoperiți avantajele dvs.

money-icon
Ajungeți la nivel internațional

Vă traducem anunțurile în 19 limbi. Astfel, bicicletele dvs. pe buycycle ajung la peste 5 milioane de pasionați de biciclete din întreaga Europă.

thumbs-up-icon
Sprijin personal

Cu noi primiți ajutor atunci când aveți nevoie de el. Luați legătura cu echipa noastră de asistență în orice moment sau beneficiați de experiența altor comercianți din comunitate.

clock-icon
Magazin web pentru buzunarul dumneavoastră

Comerțul staționar este limitat, noua dvs. prezență online este nelimitată. Dacă aveți un site web, puteți integra cu ușurință profilul dvs. de comerciant pe buycycle, inclusiv toate bicicletele dvs., pe pagina dvs. În acest fel, aveți magazinul dvs. cu dvs. în permanență.

user-icon
Livrare și procesare fără probleme a plăților

Vă oferim un pachet complet fără griji. În cazul în care clientul optează pentru opțiunea de expediere, vom livra materialul de ambalare și vom organiza colectarea bicicletei de către agentul nostru de expediție. Procesarea 100% sigură a plăților este asigurată de furnizorul nostru de plăți www.adyen.com.

money-icon
Taxe de vânzare transparente

Dorim să vă facem viața mai ușoară. Acest lucru include comunicarea transparentă a taxelor noastre. Pentru vânzătorii comerciali, nu există taxe pentru crearea unui anunț sau a unui profil. Singura taxă este de 1,5% din prețul de vânzare. Suma de plată este afișată atât atunci când încărcați cât și atunci când confirmați vânzarea.

thumbs-up-icon
Instrumente puternice

Niciodată nu a fost mai ușor să găsești cel mai bun preț de vânzare pentru bicicleta ta. Evaluarea noastră se bazează pe mii de biciclete vândute, oferindu-vă o primă impresie despre cât de mult puteți obține de pe urma bicicletelor dvs.

clock-icon
Rapid, mai rapid, afișare pe buycycle

Cu noi vă puteți crea anunțul în mai puțin de 2 minute. Selectați modelul din baza noastră de date, specificați starea bicicletei, introduceți prețul de vânzare și încărcați câteva fotografii ale bijuteriei dvs. Noi vom adăuga automat toate informațiile despre componentele pe care le-ați instalat. Puteți ajusta orice modificări pe care le-ați făcut cu doar câteva clicuri.

user-icon
Ofertă personalizată

Găsim o soluție care să se potrivească dvs. și magazinului dvs. Dumneavoastră decideți dacă doriți să primiți contraoferte de la potențialii cumpărători, dacă aveți nevoie de materiale de ambalare pentru expediere sau dacă doriți să preluați complet expedierea.

Este ușor să începi să lucrezi cu buycycle

1.

Înregistrați-vă ca comerciant cu amănuntul

Creați-vă un cont ca vânzător comercial pe buycycle în doar câțiva pași. Introduceți datele dvs. personale și furnizați-ne câteva informații de bază despre magazinul dvs.

2.

Creați-vă primele anunțuri de vânzare

Încărcați primele dvs. anunțuri. Accesul la baza noastră de date extinsă vă permite să vă încărcați și mai ușor și mai rapid bicicletele. Dacă ați schimbat componente individuale, le puteți ajusta ulterior. Dacă bicicleta dvs. nu este încă listată în baza noastră de date, puteți utiliza configuratorul nostru pentru a vă crea anunțul personalizat în doar câțiva pași.

3.

Vindeți-vă bicicleta

Printre cele 5 milioane de pasionați de biciclete din toată Europa, bicicleta dvs. își va găsi un nou proprietar. Vă vom sprijini cu marketingul și vă vom furniza actualizări privind anunțul dvs. de vânzare. Aveți posibilitatea de a reacționa la comentariile celor interesați, de a accepta contraoferte și, în final, de a accepta cumpărarea.

4.

Trimiteți bicicleta dvs.

În cazul în care clientul optează pentru opțiunea de expediere, vom organiza o preluare gratuită de către agentul nostru de expediție la locația dvs. Dumneavoastră decideți cu privire la intervalul de timp al colectării. Buycycle vă va pune la dispoziție materialele de ambalare necesare. Nu există costuri pentru vânzător din cauza transportului.

5.

Plătiți banii

Dacă primiți o cerere de cumpărare, prețul de achiziție integral va fi deja încasat de către furnizorul nostru de plăți de la partea interesată. De îndată ce bicicleta a fost colectată, puteți plăti creditul din contul buycycle în contul dvs. bancar.

Peste 300 de dealeri au încredere în buycycle

Aflați poveștile de succes ale dealerilor noștri internaționali și conectați-vă cu comunitatea buycycle.

Răspunsuri la întrebările dvs.

Buycycle vă oferă acces direcționat la grupul țintă relevant pentru vânzarea bicicletelor dvs. sportive. Anunțurile dvs. vor ajunge la pasionații de biciclete din întreaga Europă, în limbile și monedele lor naționale. Oferim transport între toate țările din Europa și ne extindem în mod constant pe alte piețe. Buycycle oferă și alte servicii de recondiționare a bicicletelor sport și dispune de o rețea de parteneri de recondiționare la nivel european.
În cazul în care primiți o cerere de cumpărare, prețul de achiziție integral este deja colectat de către furnizorul nostru de plăți Adyen de la:partea interesată:în. De îndată ce bicicleta a fost colectată, puteți plăti creditul din contul buycycle în contul dvs. bancar. Vă rugăm să rețineți că, din cauza Legii europene privind spălarea banilor, în prezent trebuie să reținem banii timp de cel puțin 4 zile la furnizorul nostru de servicii de plată înainte de a putea face clic pe "Cash out".
?
Pentru vânzătorii comerciali nu există taxe pentru crearea unui anunț sau a unui profil. Doar vânzarea este supusă unui comision de 1,5% din prețul de vânzare. Suma de plată va fi afișată atât la încărcarea cât și la confirmarea vânzării.
Cumpărătorul poate alege opțiunea de expediere în momentul achiziției. Dacă acceptați achiziția, aveți apoi opțiunea de a alege momentul ridicării de către agentul nostru de expediție de la locația dumneavoastră. Noi vă vom trimite materialul de ambalare necesar. Veți primi o etichetă de expediere prin e-mail cu o zi înainte de colectare. Vă recomandăm să imprimați eticheta de expediere de două ori. Atașați o etichetă la cutia bicicletei și solicitați ca cealaltă etichetă să fie semnată de șofer atunci când bicicleta este ridicată de către agentul de expediție. Nu există costuri de expediere pentru dvs. în calitate de vânzător. Acestea vor fi suportate de cumpărător.
Cui se
Contractul de vânzare este încheiat între dumneavoastră și client. De regulă, acesta este o persoană privată. În acest caz, îi veți emite și factura. Vă vom trimite prin e-mail datele de contact ale cumpărătorului. Comercianții au, de asemenea, opțiunea de a cumpăra biciclete pe buycycle. Informații despre avantajele și particularitățile comerțului intracomunitar pot fi găsite aici. În cazuri excepționale, buycycle face, de asemenea, comercianților o ofertă de cumpărare directă a bicicletelor selectate. În acest scop, vă vom contacta.
cta

Aveți întrebări suplimentare?

Luați legătura cu comercianții experimentați din zona dvs. sau contactați echipa noastră de asistență.

Intrați în contact cu dealeri experimentați
Contactați buycycle