4,8 • Hervorragend
  • Največja izbira koles v Evropi
  • Samo certificirani prodajalci
  • Zaščita kupcev
  • Financiranje
Največja izbira koles v Evropi
Samo certificirani prodajalci
Zaščita kupcev
Financiranje
Ceste in gramoz Gorsko kolo Prenovljeni
Help

Postanite prodajalec V2

POSTANITE TRGOVEC:V KOLESU Predstavite svoja športna kolesa po vsej Evropi in izkoristite prednosti preproste, hitre in varne prodaje na naši spletni tržnici. Pridružite se naši mednarodni mreži in začnite prodajati še danes. Registrirajte se zdaj brezplačno Odkrijte svoje prednosti Mednarodni doseg Vaše oglase prevajamo v 19 jezikov. Vaša kolesa bodo na buycycle dosegla več kot 5 milijonov kolesarjev.

Odkrijte svoje prednosti

money-icon
Mednarodni doseg

Vaše oglase prevajamo v 19 jezikov. Vaša kolesa na buycycle bodo dosegla več kot 5 milijonov ljubiteljev koles po vsej Evropi.

thumbs-up-icon
Osebna podpora

Pri nas dobite pomoč, ko jo potrebujete. Kadar koli stopite v stik z našo podporno ekipo ali pa izkoristite izkušnje drugih trgovcev v skupnosti.

clock-icon
Spletna trgovina za vaš žep

Stacionarna trgovina je omejena, vaša nova spletna prisotnost pa je neomejena. Če imate spletno stran, lahko svoj profil trgovca na buycycle, vključno z vsemi kolesi, preprosto vključite na svojo stran. Tako boste imeli svojo trgovino vedno s seboj.

user-icon
Nemoteno pošiljanje in obdelava plačil

Zagotavljamo vam vsestransko brezskrben paket. Če se stranka odloči za možnost pošiljanja, ji bomo dostavili embalažni material in organizirali prevzem kolesa s strani našega špediterja. Za 100-odstotno varno obdelavo plačil poskrbi naš ponudnik plačil www.adyen.com.

money-icon
Pregledne prodajne pristojbine

Želimo vam olajšati življenje. To vključuje pregledno obveščanje o naših pristojbinah. Za komercialne prodajalce ni pristojbin za ustvarjanje oglasa ali profila. Edina pristojbina je 1,5 % prodajne cene. Vaš znesek izplačila je prikazan tako ob nalaganju kot ob potrditvi prodaje.

thumbs-up-icon
Zmogljiva orodja

Iskanje najboljše prodajne cene za vaše kolo še nikoli ni bilo tako enostavno. Naše vrednotenje temelji na tisočih prodanih koles in vam daje prvi vtis o tem, koliko lahko dobite za svoja kolesa.

clock-icon
Hitro, hitreje, prikaz na buycycle

Z nami lahko svoj oglas ustvarite v manj kot dveh minutah. Izberite svoj model iz naše baze podatkov, navedite stanje kolesa, vnesite prodajno ceno in naložite nekaj fotografij svojega dragulja. Avtomatsko bomo dodali vse informacije o sestavnih delih, ki ste jih namestili. Morebitne spremembe lahko prilagodite z nekaj kliki.

user-icon
Ponudba po meri

Poiščemo rešitev, ki ustreza vam in vaši trgovini. Odločite se, ali želite prejemati nasprotne ponudbe potencialnih kupcev, ali potrebujete embalažni material za pošiljanje ali pa želite v celoti prevzeti pošiljanje.

Enostavno je začeti uporabljati storitev buycycle

1.

Registrirajte se kot komercialni trgovec

V nekaj korakih ustvarite račun kot komercialni trgovec na buycycle. Vnesite svoje osebne podatke in nam posredujte nekaj osnovnih informacij o svoji trgovini.

2.

Ustvarite svoje prve oglase za prodajo

Naložite svoje prve oglase. Z dostopom do naše obsežne podatkovne zbirke lahko še lažje in hitreje naložite svoja kolesa. Če ste spremenili posamezne sestavne dele, jih lahko naknadno prilagodite. Če vaše kolo še ni navedeno v naši zbirki podatkov, lahko uporabite naš konfigurator in v nekaj korakih ustvarite svoj prilagojeni oglas.

3.

Prodajte svoje kolo

Med 5 milijoni kolesarskih navdušencev po vsej Evropi bo vaše kolo našlo novega lastnika. Podprli vas bomo pri trženju in vas obveščali o posodobitvah vašega oglasa za prodajo. Imate možnost, da se odzovete na komentarje zainteresiranih strank, sprejmete nasprotne ponudbe in na koncu sprejmete nakup.

4.

Pošljite svoje kolo

Če se kupec odloči za možnost pošiljanja, bomo organizirali brezplačen prevzem s strani našega špediterja na vaši lokaciji. Časovni okvir prevzema določite sami. Buycycle vam bo zagotovil potreben embalažni material. Prodajalec zaradi pošiljanja nima nobenih stroškov.

5.

Izplačilo denarja

Če prejmete zahtevo za nakup, bo naš ponudnik plačil od zainteresirane stranke že pobral celotno kupnino. Takoj ko bo kolo prevzeto, lahko dobroimetje na računu buycycle nakažete na svoj bančni račun.

Več kot 300 trgovcev zaupa buycycle

Spoznajte zgodbe o uspehu naših mednarodnih trgovcev in se povežite s skupnostjo buycycle.

Odgovori na vaša vprašanja

?
Buycycle vam ponuja usmerjen dostop do ustrezne ciljne skupine za prodajo vaših športnih koles. Vaši oglasi bodo dosegli kolesarske navdušence po vsej Evropi v njihovih nacionalnih jezikih in valutah. Ponujamo pošiljanje med vsemi državami v Evropi in se nenehno širimo na druge trge. Buycycle ponuja tudi druge storitve za prenovo športnih koles in ima partnersko mrežo prenoviteljev po vsej Evropi.
?
Če prejmete zahtevo za nakup, naš ponudnik plačil Adyen od:zainteresirane stranke:in že pobere celotno kupnino. Takoj ko je kolo prevzeto, lahko na svoj bančni račun nakažete dobroimetje na računu buycycle. Upoštevajte, da moramo zaradi evropskega zakona o pranju denarja trenutno pri našem ponudniku plačilnih storitev zadržati denar vsaj 4 dni, preden lahko kliknete na "Izplačilo".
Kakšne ?
Za komercialne prodajalce ni pristojbin za ustvarjanje oglasa ali profila. Le za prodajo se zaračuna pristojbina v višini 1,5 % prodajne cene. Vaš znesek izplačila bo prikazan tako pri nalaganju kot pri potrditvi prodaje.
?
Kupec lahko ob nakupu izbere možnost pošiljanja. Če sprejmete nakup, lahko nato izberete čas prevzema s strani našega špediterja na vaši lokaciji. Pošljemo vam potreben embalažni material. Dan pred prevzemom boste po elektronski pošti prejeli nalepko za pošiljanje. Priporočamo vam, da etiketo za pošiljanje natisnete dvakrat. Eno etiketo pritrdite na škatlo za kolo, drugo etiketo pa dajte podpisati vozniku, ko kolo prevzame špediter. Kot prodajalec nimate stroškov pošiljanja. Ti stroški se zaračunajo kupcu.
?
Prodajna pogodba se sklene med vami in kupcem. Praviloma je to fizična oseba. Nato ji boste izstavili tudi račun. Kontaktne podatke kupca vam bomo poslali po elektronski pošti. Trgovci imajo tudi možnost, da kolesa kupijo na portalu buycycle. Informacije o prednostih in posebnostih trgovanja znotraj skupnosti so na voljo tukaj. V izjemnih primerih buycycle komercialnim trgovcem ponudi tudi neposreden nakup izbranih koles. V ta namen vas bomo kontaktirali.
cta

Imate dodatna vprašanja?

Stopite v stik z izkušenimi trgovci na svojem območju ali se obrnite na našo ekipo za podporo.

Povežite se z izkušenimi trgovci
Kontaktirajte buycycle