4,8 • Hervorragend
  • Euroopan suurin pyörävalikoima
  • Vain sertifioidut myyjät
  • Ostajien suojaaminen
  • Rahoitus
Euroopan suurin pyörävalikoima
Vain sertifioidut myyjät
Ostajien suojaaminen
Rahoitus
Tie & sora Maastopyörä Kunnostettu
Apua

Ryhdy jälleenmyyjäksi V2

TULE KAUPPIASEKSI:IN BUYCYCLE Esittele urheilupyöriäsi ympäri Eurooppaa ja hyödy helposta, nopeasta ja turvallisesta myynnistä verkkokaupassamme. Liity kansainväliseen verkostoomme ja aloita myynti jo tänään. Rekisteröidy nyt ilmaiseksi Tutustu etuihisi Kansainvälinen ulottuvuus Käännämme ilmoituksesi 19 kielelle. Pyöräsi tavoittavat yli 5 miljoonaa kuljettajaa buycycle-sivustolla.

Tutustu etuihisi

money-icon
Kansainvälinen ulottuvuus

Käännämme mainoksesi 19 kielelle. Näin pyöräsi buycycle-palvelussa tavoittavat yli 5 miljoonaa pyöräharrastajaa ympäri Eurooppaa.

thumbs-up-icon
Henkilökohtainen tuki

Meiltä saat apua silloin, kun sitä tarvitset. Ota yhteyttä tukitiimiimme milloin tahansa tai hyödy muiden elinkeinonharjoittajien kokemuksista yhteisössä.

clock-icon
Verkkokauppa taskuusi

Paikallinen kauppa on rajallista, uusi verkkokauppasi on rajaton. Jos sinulla on verkkosivusto, voit helposti integroida jälleenmyyjäprofiilisi buycycle-sivustolle, mukaan lukien kaikki pyöräsi, omalle sivullesi. Näin sinulla on kauppasi aina mukanasi.

user-icon
Sujuva toimitus ja maksujen käsittely

Tarjoamme sinulle kaikin puolin huolettoman paketin. Jos asiakas valitsee toimitusvaihtoehdon, toimitamme pakkausmateriaalin ja järjestämme pyörän noutamisen huolitsijamme toimesta. Maksujen 100 % turvallisen käsittelyn hoitaa maksupalveluntarjoajamme www.adyen.com.

money-icon
Läpinäkyvät myyntipalkkiot

Haluamme tehdä elämästäsi helpompaa. Tähän kuuluu myös maksujen avoin ilmoittaminen. Kaupallisille myyjille ei peritä maksuja mainoksen tai profiilin luomisesta. Ainoa maksu on 1,5 % myyntihinnasta. Maksun määrä näkyy sekä latauksen että myynnin vahvistamisen yhteydessä.

thumbs-up-icon
Tehokkaat työkalut

Parhaan myyntihinnan löytäminen pyörällesi ei ole koskaan ollut helpompaa. Arviomme perustuu tuhansiin myytyihin pyöriin, joten saat ensivaikutelman siitä, kuinka paljon voit saada pyörästäsi irti.

clock-icon
Nopea, nopeampi, näyttö buycycle

Meillä voit luoda mainoksesi alle 2 minuutissa. Valitse malli tietokannastamme, määritä pyöräsi kunto, anna myyntihintasi ja lataa muutama kuva helmestäsi. Lisäämme automaattisesti kaikki tiedot asentamistasi komponenteista. Voit muuttaa tekemiäsi muutoksia muutamalla klikkauksella.

user-icon
Räätälöity tarjous

Löydämme sinulle ja myymälälällesi sopivan ratkaisun. Sinä päätät, haluatko vastaanottaa vastatarjouksia mahdollisilta ostajilta, tarvitsetko pakkausmateriaalia toimitusta varten vai haluatko ottaa toimituksen kokonaan hoitaaksesi.

Buycycle on helppo ottaa käyttöön

1.

Rekisteröidy kaupalliseksi jälleenmyyjäksi

Luo tili kaupallisena myyjänä buycycle-palvelussa vain muutamalla askeleella. Syötä henkilötietosi ja anna meille joitakin perustietoja kaupastasi.

2.

Luo ensimmäiset myynti-ilmoituksesi

Lataa ensimmäiset mainoksesi. Pääsy laajaan tietokantaamme helpottaa ja nopeuttaa polkupyörien lataamista entisestään. Jos olet muuttanut yksittäisiä osia, voit säätää niitä jälkikäteen. Jos pyörääsi ei vielä ole tietokannassamme, voit luoda räätälöidyn ilmoituksen muutamassa vaiheessa konfiguraattorimme avulla.

3.

Myy pyöräsi

Pyöräsi löytää uuden omistajan 5 miljoonan pyöräharrastajan joukosta ympäri Eurooppaa. Tuemme sinua markkinoinnissa ja annamme sinulle päivityksiä myynti-ilmoituksestasi. Sinulla on mahdollisuus reagoida kiinnostuneiden tahojen kommentteihin, hyväksyä vastatarjouksia ja lopulta hyväksyä kauppa.

4.

Lähetä pyöräsi

Jos asiakas valitsee lähetysvaihtoehdon, järjestämme maksuttoman noutopalvelun, jonka huolintaliikkeemme suorittaa sinun kotipaikkakunnallasi. Sinä päätät noutoaikataulun. Buycycle toimittaa sinulle tarvittavan pakkausmateriaalin. Myyjälle ei aiheudu lähetyskuluja.

5.

Maksa rahasi

Jos saat ostopyynnön, maksupalveluntarjoajamme perii koko kauppahinnan jo kiinnostuneelta osapuolelta. Heti kun pyöräsi on noudettu, voit maksaa buycycle-tililläsi olevan hyvityksen pankkitilillesi.

Yli 300 jälleenmyyjää luottaa buycycleen

Tutustu kansainvälisten jälleenmyyjiemme menestystarinoihin ja ota yhteys buycycle-yhteisöön.

Vastauksia kysymyksiisi

verrattuna?
Buycycle tarjoaa sinulle kohdennetun pääsyn relevanttiin kohderyhmään urheilupyörien myyntiä varten. Mainoksesi tavoittavat pyöräilyn harrastajat kaikkialla Euroopassa heidän kansallisilla kielillään ja valuutoillaan. Tarjoamme toimituksia kaikkien Euroopan maiden välillä ja laajennamme jatkuvasti muille markkinoille. Buycycle tarjoaa myös muita urheilupyörien kunnostuspalveluja, ja sillä on Euroopan laajuinen kunnostajien kumppaniverkosto.
?
Jos saat ostopyynnön, maksupalveluntarjoajamme Adyen on jo kerännyt koko ostohinnan:kiinnostuneelta osapuolelta:in. Heti kun pyöräsi on noudettu, voit maksaa buycycle-tililläsi olevan hyvityksen pankkitilillesi. Huomaa, että Euroopan rahanpesulain vuoksi meidän on tällä hetkellä pidettävä rahaa vähintään 4 päivää maksupalveluntarjoajallamme, ennen kuin voit klikata "Kotiutus".
?
Kaupallisille myyjille ei peritä maksuja ilmoituksen tai profiilin luomisesta. Ainoastaan myynnistä peritään maksu, joka on 1,5 % myyntihinnasta. Maksusummasi näytetään sekä lataamisen että myynnin vahvistamisen yhteydessä.
?
Ostaja voi valita toimitusvaihtoehdon ostohetkellä. Jos osto hyväksytään, sinulla on tämän jälkeen mahdollisuus valita noutoajankohta, jolloin huolintaliikkeemme noutaa tuotteen sijainnistasi. Lähetämme sinulle tarvittavan pakkausmateriaalin. Saat lähetystarran sähköpostitse noutoa edeltävänä päivänä. Suosittelemme, että tulostat lähetystarran kahteen kertaan. Kiinnitä toinen tarra pyörän laatikkoon ja anna kuljettajan allekirjoittaa toinen tarra, kun huolintaliike noutaa pyörän. Sinulle myyjänä ei aiheudu toimituskuluja. Ne veloitetaan ostajalta.
Myyntisopimus tehdään sinun ja asiakkaan välillä. Tämä on pääsääntöisesti yksityishenkilö. Sinä sitten myös laskutat häntä. Lähetämme sinulle ostajan yhteystiedot sähköpostitse. Jälleenmyyjillä on myös mahdollisuus ostaa polkupyöriä buycycle-sivustolla. Tietoa yhteisön sisäisen kaupan eduista ja erityispiirteistä löydät täältä. Poikkeustapauksissa buycycle tekee myös kaupallisille jälleenmyyjille tarjouksen ostaa valitut polkupyörät suoraan. Tätä varten otamme sinuun yhteyttä.
cta

Onko sinulla muita kysymyksiä?

Ota yhteyttä alueesi kokeneisiin jälleenmyyjiin tai ota yhteyttä tukitiimiimme.

Yhteydenotto kokeneisiin jälleenmyyjiin
Ota yhteyttä buycycle