4,8 • Hervorragend
  • Europas største udvalg af cykler
  • Kun certificerede sælgere
  • Beskyttelse af købere
  • Finansiering
Europas største udvalg af cykler
Kun certificerede sælgere
Beskyttelse af købere
Finansiering
Road & Gravel Mountainbike Refurbished
Hjælp

Bliv forhandler V2

Bliv forhandler:IN BUYCYCLE Vis dine sportscykler frem i hele Europa, og få glæde af et nemt, hurtigt og sikkert salg på vores online markedsplads. Bliv medlem af vores internationale netværk, og begynd at sælge i dag. Registrer dig nu gratis Oplev dine fordele International rækkevidde Vi oversætter dine annoncer til 19 sprog. Dine cykler vil nå ud til mere end 5 millioner ryttere på buycycle.

Opdag dine fordele

money-icon
International rækkevidde

Vi oversætter dine annoncer til 19 sprog. Så dine cykler på buycycle når ud til mere end 5 millioner cykelentusiaster i hele Europa.

thumbs-up-icon
Personlig støtte

Hos os får du hjælp, når du har brug for det. Du kan til enhver tid kontakte vores supportteam eller drage fordel af andre erhvervsdrivendes erfaringer i fællesskabet.

clock-icon
Webshop til din lomme

Stationær handel er begrænset, din nye online tilstedeværelse er grænseløs. Hvis du har en hjemmeside, kan du nemt integrere din forhandlerprofil på buycycle, herunder alle dine cykler, på din side. På den måde har du din butik med dig hele tiden.

user-icon
Smidig forsendelse og betalingsbehandling

Vi giver dig en all-round-sorgløs pakke. Hvis kunden vælger forsendelsesmuligheden, leverer vi emballagematerialet og organiserer afhentning af cyklen med vores speditør. 100 % sikker betalingsbehandling håndteres af vores betalingsudbyder www.adyen.com.

money-icon
Gennemsigtige salgsgebyrer

Vi ønsker at gøre dit liv lettere. Dette omfatter gennemsigtig kommunikation af vores gebyrer. For kommercielle sælgere er der ingen gebyrer for at oprette en annonce eller profil. Det eneste gebyr er 1,5 % af salgsprisen. Dit udbetalingsbeløb vises både, når du uploader, og når du bekræfter salget.

thumbs-up-icon
Kraftfulde værktøjer

Det har aldrig været nemmere at finde den bedste salgspris for din cykel. Vores værdiansættelse er baseret på tusindvis af solgte cykler, så du får et første indtryk af, hvor meget du kan få ud af dine cykler.

clock-icon
Hurtigt, hurtigere, visning på buycycle

Hos os kan du oprette din annonce på mindre end 2 minutter. Vælg din model i vores database, angiv cyklens tilstand, indtast din salgspris og upload et par billeder af din perle. Vi tilføjer automatisk alle oplysninger om de komponenter, du har monteret. Du kan justere eventuelle ændringer, du har foretaget, med få klik.

user-icon
Skræddersyet tilbud

Vi finder en løsning, der passer til dig og din butik. Du bestemmer selv, om du vil modtage modtilbud fra potentielle købere, om du har brug for emballagemateriale til forsendelse, eller om du vil overtage forsendelsen helt og holdent.

Det er nemt at komme i gang med buycycle

1.

Registrer dig som kommerciel forhandler

Opret en konto som kommerciel sælger på buycycle i få trin. Indtast dine personlige oplysninger, og giv os nogle grundlæggende oplysninger om din butik.

2.

Opret dine første annoncer til salg

Upload dine første annoncer. Adgang til vores omfattende database gør det endnu nemmere og hurtigere for dig at uploade dine cykler. Hvis du har ændret enkelte komponenter, kan du justere dem efterfølgende. Hvis din cykel endnu ikke er opført i vores database, kan du bruge vores konfigurator til at oprette din tilpassede annonce i få trin.

3.

Sælg din cykel

Blandt 5 millioner cykelentusiaster i hele Europa vil din cykel finde sin nye ejer. Vi støtter dig med markedsføring og giver dig opdateringer om din salgsannonce. Du har mulighed for at reagere på kommentarer fra interesserede parter, at acceptere modtilbud og endelig at acceptere købet.

4.

Send din cykel

Hvis kunden vælger forsendelsesmuligheden, arrangerer vi en gratis afhentning af vores speditør hos dig. Du bestemmer selv tidsrammen for afhentningen. Buycycle stiller det nødvendige emballagemateriale til rådighed for dig. Der er ingen omkostninger for sælgeren på grund af forsendelsen.

5.

Udbetal dine penge

Hvis du modtager en købsanmodning, vil den fulde købspris allerede blive opkrævet af vores betalingsudbyder fra den interesserede part. Så snart din cykel er blevet afhentet, kan du betale kreditten på din buycycle-konto til din bankkonto.

Over 300 forhandlere har tillid til buycycle

Læs om succeshistorierne fra vores internationale forhandlere og få kontakt med buycycle-fællesskabet.

Svar på dine spørgsmål

Buycycle giver dig målrettet adgang til den relevante målgruppe for salg af dine sportscykler. Dine annoncer vil nå ud til cykelentusiaster i hele Europa på deres nationale sprog og i deres nationale valutaer. Vi tilbyder forsendelse mellem alle lande i Europa og udvider hele tiden til andre markeder. Buycycle tilbyder også andre tjenester til renovering af sportscykler og har et partnernetværk af renoveringsfirmaer i hele Europa.
Hvis du modtager en købsanmodning, er den fulde købspris allerede opkrævet af vores betalingsudbyder Adyen fra den:interesserede part:i. Så snart din cykel er blevet afhentet, kan du udbetale kreditten på din buycycle-konto til din bankkonto. Bemærk venligst, at vi på grund af den europæiske lov om hvidvaskning af penge i øjeblikket er nødt til at holde pengene i mindst 4 dage hos vores betalingsudbyder, før du kan klikke på "Cash out".
?
For kommercielle sælgere er der ingen gebyrer for at oprette en annonce eller profil. Kun salget er pålagt et gebyr på 1,5 % af salgsprisen. Dit udbetalingsbeløb vil blive vist både ved upload og ved bekræftelse af salget.
Køberen kan vælge forsendelsesmulighed på købstidspunktet. Hvis du accepterer købet, har du derefter mulighed for at vælge tidspunktet for afhentning af vores speditør på din adresse. Vi sender dig det nødvendige emballagemateriale. Du modtager en forsendelseslabel pr. e-mail dagen før afhentning. Vi anbefaler, at du udskriver forsendelsesetiketten to gange. Sæt den ene etiket på cykelkassen, og få den anden etiket underskrevet af chaufføren, når cyklen afhentes af speditøren. Der er ingen forsendelsesomkostninger for dig som sælger. Disse vil blive opkrævet hos køberen.
Salgsaftalen indgås mellem dig og kunden. Som regel er dette en privatperson. Du fakturerer dem så også. Vi sender dig køberens kontaktoplysninger pr. e-mail. Forhandlere har også mulighed for at købe cykler på buycycle. Oplysninger om fordelene og de særlige kendetegn ved handel inden for Fællesskabet finder du her. I undtagelsestilfælde giver buycycle også erhvervsdrivende forhandlere et tilbud om at købe udvalgte cykler direkte. I den forbindelse kontakter vi dig.
cta

Har du yderligere spørgsmål?

Tag kontakt med erfarne forhandlere i dit område eller kontakt vores supportteam.

Få kontakt med erfarne forhandlere
Kontakt buycycle