4,8 • Hervorragend
  • Európa legnagyobb kerékpárválasztéka
  • Csak tanúsított eladók
  • Vevők védelme
  • Finanszírozás
Európa legnagyobb kerékpárválasztéka
Csak tanúsított eladók
Vevők védelme
Finanszírozás
Út és kavics Hegyi kerékpár Felújított
Segítség

Legyen V2 kereskedő

Legyen KERESKEDŐ:IN BUYCYCLE Mutassa be sportkerékpárjait Európa-szerte, és élvezze az egyszerű, gyors és biztonságos értékesítés előnyeit online piacterünkön. Csatlakozzon nemzetközi hálózatunkhoz és kezdje el az értékesítést még ma. Regisztráljon most ingyenesen Fedezze fel előnyeit Nemzetközi elérés 19 nyelvre fordítjuk le hirdetéseit. Kerékpárjai több mint 5 millió motoroshoz jutnak el a buycycle oldalon.

Fedezze fel előnyeit

money-icon
Nemzetközi elérés

Hirdetését 19 nyelvre fordítjuk le. Így az Ön kerékpárjai a buycycle oldalon több mint 5 millió kerékpárrajongóhoz jutnak el Európa-szerte.

thumbs-up-icon
Személyes támogatás

Nálunk akkor kap segítséget, amikor szüksége van rá. Bármikor felveheti a kapcsolatot támogató csapatunkkal, vagy profitálhat a közösség többi kereskedőjének tapasztalataiból.

clock-icon
Webáruház a zsebedért

A helyhez kötött kereskedelem korlátozott, az Ön új online jelenléte határtalan. Ha rendelkezik weboldallal, akkor könnyedén integrálhatja a buycycle kereskedői profilját, beleértve az összes kerékpárját, az oldalára. Így üzletét mindig magánál tudhatja.

user-icon
Zökkenőmentes szállítás és fizetési folyamat

Mi egy mindenre kiterjedő gondtalan csomagot biztosítunk Önnek. Ha a vásárló a szállítási lehetőséget választja, mi szállítjuk a csomagolóanyagot, és megszervezzük a kerékpár átvételét a szállítmányozónk által. A 100%-ban biztonságos fizetési feldolgozást a www.adyen.com fizetési szolgáltatónk végzi.

money-icon
Átlátható értékesítési díjak

Szeretnénk megkönnyíteni az Ön életét. Ez magában foglalja a díjaink átlátható közlését is. Kereskedelmi eladók számára a hirdetés vagy profil létrehozásáért nem kell díjat fizetni. Az egyetlen díj az eladási ár 1,5%-a. A kifizetés összege mind a feltöltéskor, mind az eladás visszaigazolásakor megjelenik.

thumbs-up-icon
Hatékony eszközök

Soha nem volt még ilyen egyszerű megtalálni a legjobb eladási árat a kerékpárjáért. Értékbecslésünk több ezer eladott kerékpáron alapul, így első benyomást szerezhet arról, hogy mennyi pénzt kaphat a kerékpárjaiért.

clock-icon
Gyors, gyors, megjelenítés a buycycle-en

Nálunk kevesebb mint 2 perc alatt létrehozhatja hirdetését. Válassza ki a modellt adatbázisunkból, adja meg a kerékpár állapotát, adja meg az eladási árat, és töltsön fel néhány képet a gyöngyszeméről. Automatikusan hozzáadjuk az összes információt a beszerelt alkatrészekről. Néhány kattintással módosíthatod az általad elvégzett módosításokat.

user-icon
Személyre szabott ajánlat

Megtaláljuk az Önnek és üzletének megfelelő megoldást. Ön dönti el, hogy szeretne-e ellenajánlatokat kapni a potenciális vásárlóktól, hogy szüksége van-e csomagolóanyagra a szállításhoz, vagy teljesen át akarja-e venni a szállítást.

Könnyű belevágni a buycycle-be

1.

Regisztráljon kereskedelmi kiskereskedőként

Hozzon létre fiókot kereskedelmi eladóként a buycycle-en mindössze néhány lépésben. Adja meg személyes adatait, és adjon meg néhány alapvető információt az üzletéről.

2.

Hozza létre első eladó hirdetését

Töltse fel első hirdetését. A kiterjedt adatbázisunkhoz való hozzáférés még egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a kerékpárok feltöltését. Ha megváltoztatta az egyes alkatrészeket, utólag is beállíthatja azokat. Ha kerékpárja még nem szerepel adatbázisunkban, akkor a konfigurátorunk segítségével néhány lépésben elkészítheti személyre szabott hirdetését.

3.

Adja el kerékpárját

Európa-szerte 5 millió kerékpárrajongó között az Ön kerékpárja megtalálja új tulajdonosát. Támogatjuk Önt a marketinggel, és frissítésekkel látjuk el az eladásra szánt hirdetésével kapcsolatban. Lehetősége van reagálni az érdeklődők észrevételeire, elfogadni az ellenajánlatokat és végül elfogadni a vételt.

4.

Küldje el kerékpárját

Ha a vevő a szállítás opciót választja, megszervezzük, hogy a szállítmányozónk ingyenesen átvegye az Ön telephelyén. Az átvétel időpontjáról Ön dönt. A Buycycle biztosítja Önnek a szükséges csomagolóanyagot. Az eladónak a szállítás miatt nem keletkezik költsége.

5.

Fizesse ki a pénzt

Ha kap egy vásárlási kérelmet, a teljes vételárat már a fizetési szolgáltatónk szedi be az érdeklődőtől. Amint a kerékpár átvétele megtörtént, a buycycle számláján lévő jóváírást átutalhatja bankszámlájára.

Több mint 300 kereskedő bízik a buycycle-ben

Ismerje meg nemzetközi kereskedőink sikertörténeteit, és csatlakozzon a buycycle közösséghez.

Válaszok kérdéseire

A buycycle célzott hozzáférést kínál Önnek a megfelelő célcsoporthoz a sportmotorok értékesítéséhez. Az Ön hirdetései Európa-szerte elérik a kerékpárrajongókat az adott ország nyelvén és pénznemében. Szállítást kínálunk Európa összes országa között, és folyamatosan bővítjük kínálatunkat más piacokon is. A Buycycle egyéb szolgáltatásokat is kínál a sportkerékpárok felújításához, és Európa-szerte felújítók partnerhálózatával rendelkezik.
?
Ha kap egy vásárlási kérelmet, a teljes vételárat már a fizetési szolgáltatónk, az Adyen beszedi az:érdeklődőtől:in. Amint a kerékpárját átvettük, a buycycle számláján lévő jóváírást átutalhatja a bankszámlájára. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az európai pénzmosási törvény miatt jelenleg legalább 4 napig kell tartanunk a pénzt a fizetési szolgáltatónál, mielőtt a "Kifizetés" gombra kattinthat.
?
A kereskedelmi eladók számára nincs díj a hirdetés vagy profil létrehozásáért. Csak az eladásért kell fizetni az eladási ár 1,5%-ának megfelelő díjat. A kifizetés összege mind a feltöltéskor, mind az eladás visszaigazolásakor megjelenik.
?
A vevő a vásárláskor választhatja ki a szállítási lehetőséget. Ha elfogadja a vásárlást, akkor lehetősége van kiválasztani az Ön tartózkodási helyén lévő szállítmányozónk általi átvétel időpontját. A szükséges csomagolóanyagot elküldjük Önnek. A szállítási címkét az átvételt megelőző napon kapja meg e-mailben. Javasoljuk, hogy a szállítási címkét kétszer nyomtassa ki. Az egyik címkét ragassza a kerékpár dobozára, a másik címkét pedig a sofőr írja alá, amikor a kerékpárt a szállítmányozó átveszi. Önnek, mint eladónak nincsenek szállítási költségei. Ezek a vevőt terhelik.
Az adásvételi szerződés Ön és a vevő között jön létre. Ez általában magánszemély. Ezt követően Ön is számlát állít ki neki. A vevő elérhetőségét e-mailben küldjük el Önnek. A kereskedők a buycycle oldalon is vásárolhatnak kerékpárokat. A közösségen belüli kereskedelem előnyeiről és sajátosságairól itt talál információkat. Kivételes esetekben a buycycle a kereskedelmi kereskedőknek is ajánlatot tesz a kiválasztott kerékpárok közvetlen megvásárlására. E célból felvesszük Önnel a kapcsolatot.
cta

További kérdése van?

Vegye fel a kapcsolatot az Ön területén működő tapasztalt kereskedőkkel, vagy lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal.

Kapcsolatfelvétel tapasztalt kereskedőkkel
Kapcsolatfelvétel buycycle