4,8 • Hervorragend
  • Največja izbira koles v Evropi
  • Samo certificirani prodajalci
  • Zaščita kupcev
  • Financiranje
Največja izbira koles v Evropi
Samo certificirani prodajalci
Zaščita kupcev
Financiranje
Ceste in gramoz Gorsko kolo Prenovljeni
Help

Evropska tržnica za rabljena kolesa.

Prodaja in nakup po najboljših cenah

home head image

Pravo kolo. Kadarkoli. Kjerkoli

Kako deluje?

  • Izberite kolo, ki najbolj ustreza vašim potrebam
  • Kupite kolo in spremljajte potek dostave v razdelku Naročila
  • Uživajte v vožnji, ko prejmete svoje kolo
  • Ustvarite oglas. Z nekaj kliki pridobite oceno cene za svoje kolo. Vaš oglas je ustvarjen v 2 min.
  • Prodajte kolo. Za vaše kolo poiščemo kupce iz vse Evrope. V povprečju bo vaše kolo prodano v 7 dneh.
  • Denarno izplačilo. Takoj ko je vaše kolo predano našemu prevoznemu podjetju ali kupcem, lahko udobno izplačate denar.

Imate še kakšno vprašanje?

Pri Buycycle nakup rabljenega blaga poteka kot v običajni spletni trgovini. Poskrbimo za pošiljanje in celotno obdelavo plačila. Če je s kolesom kaj narobe, poskrbimo za postopek vračila. Kolo nam preprosto vrnete in dobite nazaj svoj denar.
Prodajalci se lahko odločijo, ali bodo svoje kolo ponudili po fiksni ceni ali po ceni, o kateri se je mogoče pogajati. Če je prodajalčeva cena prenosljiva, lahko tudi vi kot kupec podate nasprotno ponudbo za ustrezno kolo. Samo kliknite na pogajalsko ceno in vnesite svojo ponudbo. Nato lahko prodajalec vašo ponudbo sprejme, zavrne ali vam pošlje svojo nasprotno ponudbo.
S svojo višino in dolžino koraka boste našli ustrezno velikost. Da bi določili pravo velikost okvirja, morate izmeriti svojo višino in dolžino koraka. Izmerite dolžino od podplata stopala do mednožja. Pri tem lahko uporabite predmet, ki simulira sedlo. V tem primeru merite do vrha predmeta. Upoštevajte, da so navedene vrednosti le vodilo in se lahko razlikujejo glede na proizvajalca.
Poleg Nemčije trenutno nudimo dostavo v naslednje države: Upoštevajte, da se bodo zaradi tega spremenili stroški pošiljanja in premijskega pregleda. V nakupovalni košarici boste videli stroške pošiljanja za posamezne države. Nenehno dodajamo nove države, če vaše države ni na seznamu, se obrnite neposredno na nas.
V vseh primerih se za naše storitve platforme zaračuna provizija v višini 4,5 % celotnega zneska. Drugi stroški se razlikujejo glede na izbrani način pošiljanja: Če izdelek prevzamete sami, ne plačate stroškov pošiljanja. Neobvezno pošiljanje stane 75 EUR. Dodatno lahko za 175 € rezervirate premium pregled vašega kolesa. Upoštevajte, da cene za pošiljanje in premium pregled veljajo samo v Nemčiji. Cene za pošiljanje v tujino lahko preprosto izračunate v nakupovalni košarici. Prevedeno s www.DeepL.com/Translator (brezplačna različica)
Kolo lahko plačate prek spleta in pridobite kontaktne podatke prodajalca. Sedaj se lahko dogovorite za sestanek in testno vožnjo s kolesom. Znesek iz vašega plačila bomo zajeli šele, ko boste potrdili dostavo. Če vam kolo ne bo všeč, vam ga ni treba odpeljati domov in plačila ne bomo pobirali.
V 7-10 delovnih dneh je kolo pri vas. Takoj po nakupu kolesa se prodajalcu pošlje ustrezen embalažni material. Nato kolo prevzame naš špediter in vam ga dostavi.
Če kolo ne ustreza specifikacijam v oglasu za prodajo, ga lahko preprosto pošljete podjetju buycycle in takoj dobite povrnjen denar. Ocenili bomo odstopanja od prodajnega oglasa in po potrebi poskrbeli za povratno transakcijo s prodajalcem. Upoštevajte, da pravilno navedena, vendar neskladna velikost žal ni razlog za vračilo. Upoštevajte, da je treba zahtevke za vračilo poslati po elektronski pošti ([email protected]) v 48 urah po prejemu kolesa.
Da, ceno lahko kot prodajalec poljubno izberete. Na podlagi vašega kolesa in njegovega stanja predlagamo priporočeno ceno. Po tej ceni lahko predvidevate, da bo vaše kolo prodano v nekaj dneh.
Kot tržnica zagotavljamo plačilo za obe strani. To pomeni, da kupci plačujejo kolesa neposredno kot v spletni trgovini. Šele nato prejmete zahtevo za potrditev prodaje. Če ga sprejmete, denar od kupca poberemo s plačilno storitvijo Checkout.com. Takoj ko kolo predate prevoznemu podjetju ali kupcu, lahko denar nakažete na svoj bančni račun v svojem profilu. Upoštevajte, da moramo trenutno zaradi evropske zakonodaje o pranju denarja pri našem ponudniku plačilnih storitev denar zadržati vsaj 4 dni, preden lahko kliknete na "izplačilo".
Če je kolo kupljeno z možnostjo pošiljanja, vam kot prodajalec neposredno pošljemo ustrezen embalažni material. Takoj ko je kolo zapakirano, se s prevoznikom dogovorite za prevzem. Po prevzemu s strani prevoznega podjetja lahko denar prenesete na svoj račun v svojem profilu pod postavko Plačila.
Pri buycycle kupec sam izbere, kako bo kupil vaše kolo. Kupec lahko kolo prevzame sam ali pa izbere dostavo. Če kupec kupi vaše kolo s prevozom, vam na dom pošljemo brezplačen pakirni material in naše prevozno podjetje. Vsi stroški se krijejo iz provizije, ki jo poberemo od kupca vašega kolesa.

Nasveti in triki

Radeln rettet.

Kolesarjenje prihrani.

Kako zdravo je kolesarjenje? Dejstvo, da je kolesarjenje zdravo, za nikogar tukaj ne bo novost. Krvn...

Preberi več 3 min branja
Die wichtigsten Radsport-Termine 2023

Najpomembnejši kolesarski datumi v letu 2023

Vsi najpomembnejši dogodki sezone na enem mestu Uradno je nastopila pomlad. V nekaterih krajih v Evr...

Preberi več 6 min branja
Das Canyon Grizl

Das Canyon Grizl

Scena z gramozom je v razcvetu! Vsi postajajo gravelhead in verjetno si to želite tudi vi, če ste pr...

Preberi več 3 min branja
Von der ersten Tour du Monde bis zur Tour de France der Frauen

Od prve dirke Tour du Monde do ženske dirke Tour de France

V podjetju buycyle želimo letošnji mednarodni dan žena izkoristiti za to, da se spomnimo na te zgodb...

Preberi več 11 min branja
bike

Postanite del skupnosti buycycle

Bodite na tekočem z zanimivimi nasveti, uporabnimi navodili in novicami!