4,8 • Hervorragend
  • Europas största utbud av cyklar
  • Endast certifierade säljare
  • Skydd för köpare
  • Finansiering
Europas största utbud av cyklar
Endast certifierade säljare
Skydd för köpare
Finansiering
Väg och grus Mountainbike Renoverad
Hjälp

Europas största marknadsplats för begagnade cyklar.

Sälj och köp till bästa pris

home head image

Rätt cykel. När som helst. Var som helst.

Hur det fungerar

  • Välj den cykel som passar dig och dina behov bäst.
  • Välj det betalningssätt som du föredrar. Du kan enkelt spåra leveransprocessen online.
  • När du väl har fått din cykel är det inget som står i vägen för ditt nästa cykeläventyr: Sätt igång och njut av resan!
  • Skapa din lista med några få klick: Vår algoritm tar hand om nästan allt och ger dig till och med en första prisuppskattning.
  • Vi hittar köpare för din motorcykel från hela Europa. I genomsnitt säljs en cykel på buycycle redan efter 7 dagar.
  • Så snart din cykel har överlämnats till vårt rederi eller till din köpare kan du bekvämt, säkert och enkelt ta ut dina pengar.

Några fler frågor?

På Buycycle fungerar det begagnade köpet som i en vanlig nätbutik. Vi tar hand om transporten och hela betalningen. Om något är fel med cykeln tar vi hand om returprocessen åt dig. Du returnerar helt enkelt cykeln till oss och får pengarna tillbaka.
Säljare kan välja om de vill erbjuda sin cykel till ett fast pris eller ett förhandlingsbart pris. Om säljarens pris är förhandlingsbart kan du som köpare också lämna ett motbud för den matchande cykeln. Klicka bara på förhandla pris och ange ditt bud. Därefter kan säljaren acceptera ditt erbjudande, förkasta det eller skicka ett eget motbud.
Med hjälp av din längd och steglängd hittar du en lämplig storlek. För att bestämma rätt ramstorlek för dig bör du mäta din längd och din steglängd. Mät längden från fotsulan till skrevet. Du kan använda ett föremål som simulerar sadeln. I det här fallet ska du mäta till toppen av ditt föremål. Observera att värdena endast är vägledande och kan variera beroende på tillverkaren.
Förutom till Tyskland erbjuder vi för närvarande leverans till följande länder: Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Frankrike, Irland, Luxemburg, Nederländerna, Österrike Polen, Portugal, Rumänien, Sverige, Slovakien, Spanien, Tjeckien, Ungern Observera att detta kommer att förändra kostnaderna för frakt och premiumkontroll. I din varukorg ser du de landsspecifika fraktkostnaderna. Vi lägger ständigt till nya länder, om ditt land inte finns med på listan vänligen kontakta oss direkt.
I samtliga fall kommer en avgift på 4,5 % av det totala beloppet att tas ut för våra plattformstjänster. De övriga kostnaderna skiljer sig åt beroende på vilken fraktmetod du väljer: Om du hämtar varan själv betalar du ingen fraktkostnad. Valfri frakt kostar 75 euro. Du kan boka premiumkontrollen av din cykel för 175€ extra. Observera att priserna för frakt och premiumkontroll endast gäller inom Tyskland. Du kan enkelt beräkna priserna för frakt utomlands i kundvagnen.
Du kan betala för cykeln online och få säljarens kontaktuppgifter. Nu kan du boka ett möte och provköra motorcykeln. Vi tar ut beloppet från din betalning först när du har bekräftat leveransen. Om du inte gillar den behöver du inte ta med den hem och vi kommer inte att ta betalt.
Inom 7-10 arbetsdagar är cykeln hos dig. Omedelbart efter köpet av cykeln skickas lämpligt förpackningsmaterial till säljaren. Därefter hämtar vår speditör cykeln och levererar den till dig.
Om cykeln inte motsvarar specifikationerna i annonsen kan du helt enkelt skicka den till buycycle och få pengarna tillbaka omedelbart. Vi bedömer avvikelserna från försäljningsannonsen och tar hand om en reversering med säljaren:in om det behövs. Observera att en korrekt angiven men felanpassad storlek tyvärr inte är en orsak till retur. Observera att returförfrågningar måste tas emot via e-post ([email protected]) inom 48 timmar efter mottagandet av cykeln.
Ja, priset är fritt valbart för dig som säljare. Baserat på din cykel och dess skick föreslår vi ett rekommenderat pris. Vid detta pris kan du anta att din cykel kommer att säljas inom några dagar.
Det är helt kostnadsfritt att lägga upp din cykel på listan. Endast vid en lyckad försäljning betalas en provision på 1,5 % av försäljningspriset. För detta är du alltid tryggad och skyddad från alla möjliga problem.
Som marknadsplats säkrar vi betalningen för båda sidor. Det innebär att köparna betalar motorcyklar direkt som i en nätbutik. Först därefter får du en begäran om att bekräfta försäljningen. Om du accepterar detta samlar vi in pengarna från köparen med vår betaltjänst Checkout.com. Så snart du har överlämnat cykeln till fraktbolaget eller köparen kan du ta ut pengarna till ditt bankkonto i din profil. Observera att vi för närvarande måste hålla pengarna i minst 4 dagar hos vår betaltjänstleverantör innan du kan klicka på "betala ut" på grund av den europeiska lagen om penningtvätt.
Om en cykel köps med fraktalternativ skickar vi som säljare direkt till dig det lämpliga förpackningsmaterialet. Så snart cykeln är packad bokar du en tid med fraktbolaget för att hämta den. Efter att fraktbolaget har hämtat cykeln kan du överföra pengarna till ditt konto i din profil under posten Betalningar.
På buycycle väljer köparen hur han eller hon vill köpa din cykel. Köparen kan antingen hämta cykeln själv eller välja frakt. Om köparen köper din cykel via frakt skickar vi gratis förpackningsmaterial och vårt fraktbolag till din dörr. Alla kostnader täcks av en provision som vi samlar in från köparen av din cykel.

Tips och tricks

Radeln rettet.

Radeln rettet.

Wie gesund ist Radfahren wirklich? Dass Radeln gesund ist, wird für niemanden hier etwas Neues sein...

Läs mer 3 min läsa
Die wichtigsten Radsport-Termine 2023

Die wichtigsten Radsport-Termine 2023

Alle Highlights der Saison auf einen Blick Es ist offiziell Frühling. Mancherorts in Europa haben w...

Läs mer 6 min läsa
Das Canyon Grizl

Das Canyon Grizl

Dein neues Gravel? Die Gravel-Szene boomt! Jeder wird zum Gravelhead und auch du willst wahrscheinl...

Läs mer 3 min läsa
Von der ersten Tour du Monde bis zur Tour de France der Frauen

Von der ersten Tour du Monde bis zur Tour de France der Frauen

Den diesjährigen Weltfrauentag möchten wir bei buycyle dazu nutzen, uns diese Geschichten in Erinner...

Läs mer 11 min läsa
bike

Bli en del av buycycle-gemenskapen

Håll dig uppdaterad med spännande tips, praktiska tillvägagångssätt och nyheter!